Historia

Sähkö Ollikka Oy aloitti toimintansa 22.8.1958 Kuusankoskella, jolloin nimemme oli Kuusankosken Sähkö Ollikka & Kumpp T:mi ja yritysmuotomme toiminimi. Silloin liikkeemme toimitusjohtajana toimi Kullervo Ollikka. Vuonna 1967 muutimme Yhdystaloon sen valmistuttua.

Vuonna 1978 toiminimestämme tuli kommandiittiyhtiö jolloin mukaan tulivat nuoremman polven edustajina Juha ja Pekka Ollikka. Vuonna 1984 Hannu ja Veli-Matti Ollikka sekä Leena Kinnunen liittyivät joukkoomme. Samana vuonna nimemme muuttui Sähkö Ollikka Ky:ksi. Vuonna 1985 rakennettiin Kouvolaan Kaupinkadulle asennusosasto ja varasto. Vuonna 1987 muutimme jälleen yritysmuotoamme, tällä kertaa osakeyhtiöksi.

Juha Ollikka toimi toimitusjohtaja 1989-2015. Nykyinen toimitusjohtaja on Hannu Ollikka. Henkilökunta on ollut pitkäaikaista ja uskollista ja monet ovatkin saaneet ansiomitalin kymmenien vuosien yhtämittaisesta palveluksesta. Olemme tehneet paljon sähköasennuksia eripuolilla Kymenlaaksoa ja muuallakin. Esimerkkeinä voisi mainita Kuusankoskitalon ja Kouvolan oikeus-ja poliisitalon.